dies d'artévete (7-9 de maig 2021)

LA TEVA NOVA EXPERIÈNCIA
EN L'ART

Artévete és la resposta a un desig: acostar-te a la compra d'art de manera fàcil i transparent. Com ho fem? Organitzem iniciatives al voltant del col·leccionisme en totes les seves formes al llarg de l'any.

Així sorgeix dies d'artévete (7-9 de maig 2021), un esdeveniment vinculat a Barcelona Gallery Weekend que ofereix una programació d'activitats i de trobades en les quals parlar sobre galerisme, col·leccionisme i mercat de l'art.

"Un bon galerista et pot fer estimar i comprendre l'obra d'un artista que potser abans no entenies" – Asier Tapia, col·leccionista i dissenyador de moda. –

A més, oferim un servei d'assessoria personalitzada que inclou sessions d'orientació, visites a les galeries i a estudis d'artistes de Barcelona. Amb el pla artévete t'acompanyarem d'una forma pràctica i real en la teva primera experiència d'adquisició d'obres d'art.

"L'art és un luxe, però no té per què ser car" – Earling Kagge, col·leccionista, editor, explorador, advocat. –

És habitual pensar que per a adquirir obres d'art cal posseir grans fortunes. No et deixis dominar pels prejudicis! Allibera la teva curiositat, escolta la teva intuïció, aprèn quelcom nou.