NOSALTRES

Artévete neix en 2018 d'una idea de Susanna Corchia, directora de Barcelona Gallery Weekend, i sota la coordinació de Mariña Á. Pino, amb la voluntat d'acostar al públic a l'art i a l'adquisició d'obres.

Barcelona Gallery Weekend és un esdeveniment ideat i promogut per l'associació de galeries d'art Art Barcelona, obert a totes les galeries de la ciutat i província. Reuneix un programa general d'exposicions en galeries i un programa paral·lel de visites guiades per galeristes, artistes i comissaris/as, performances, trobades, presentacions i altres activitats especials entorn de l'art contemporani i modern de Barcelona. La seva primera edició es va celebrar en 2015 i té l'aprovació i el suport de la Generalitat de Catalunya, de l'Ajuntament de Barcelona, de l’Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, de la Diputació de Barcelona, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, i del Ministerio de Cultura y Deporte.

Art Barcelona Associació de galeries promou des de la seva fundació en 1990 iniciatives conjuntes de galeries que es dediquen a descobrir, difondre, i defensar l'art contemporani. En l'actualitat compta amb trenta i quatre (34) galeries associades, situades a Barcelona i la seva província.

Per al servei d'assessoria Pla Artévete, comptem amb la col·laboració de Estrany - De la Mota Art Advisors, assessoria d'art fundada en 2019 per Àngels de la Mota, prèviament galerista i co-fundadora de la galeria Estrany – de la Mota en 1996. Actualment és també productora de projectes artístics.