CONTRACTAR
EL PLA ARTÉVETE

Vols començar a comprar obres d'art? Amb el Pla Artévete gaudiràs d'un servei d'acompanyament i assessoria personalitzada i altres beneficis.

Creiem en les relacions personals, les trobades, l'intercanvi d'idees i el diàleg. No deixis que algorismes et diguin el que t'agrada, no et posis límits! Hi ha molt d'art per descobrir junts.

Termes i Condicions

2 sessions d'assessoria personalitzada con un/una profesional del mundo del arte y art advisor. Te podemos asesorar en cinco idiomas: castellano, catalán, italiano, inglés y francés.

2 rutes guiades a les galeriess d'art i estudis de artistes de Barcelona escollits segons els teus criteris i preferencies.

Accés exclusiu i nominal a 1 Networking Lunch durant la propera edició del Barcelona Gallery Weekend (15-19 de setembre 2021).

Descompte del 10% aplicable a la compra de la teva primera obra d'art.

Newsletter mensual. Enviament mensual d’una selecció d’obres que encaixin amb els teus criteris, ( a através de mail o per whatsapp, como prefereixis).

El preu del Pla Artévete es de 150 € (impostos inclosos). Pots contractar-la emplenant el formulari que trobaràs a final de la pàgina.

Contacta'ns i t'enviem les instruccions de pagament per email.

Concordem data i hora per a la teva primera sessió d'assessoria per conèixer els teus gustos. Et proporcionem informacions útils sobre galeries, preus i tècniques.

Et presentem una selecció d'obres i artistes que podrien interessar-te i que encaixen amb el teu pressupost i concertem una ruta de galeries i/o estudis d'artistes.

No hi ha presses! Pren-te el teu temps i recorda que tens dret a una altra sessió d'assessoria i una altra ruta que farem junts.

Ens alegra saber que l'experiència t'ha agradat i que vols anar més enllà. Contacta'ns especificant la teva petició i t’oferirem un servei ajustat als teus desitjos.

Formulari de contacte

Política de Privacitat